Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 30
Kedves Mondolat!

Lélekben, pont te és a tábor azok, akik még mindig 89 előtt élnek, ahol hinni kellett a dolgokat, és nem megérteni! Ahol el kellet fogadni saját véleményként azt, ami ellenkezett a mindennapjaink tapasztalatával.

Valakitõl kaptam egy e-mailt, egy képpel, melyen Kádár János és Medgyessy Péter kézfogása látható! Kisérõ szöveg, amit gondolom nekem szántak, a következõ: "EZT AKAROD?"

Szeretném az illetõvel tudatni, meg mindenkivel, hogy mint demokratikus társadalomban élni vágyó polgár, tudomásul veszem, hogy Magyarországon, kétpárti, demokratikus, politikai váltógazdálkodás alakult ki, ahol a jobboldal vezetõ pártja, a Fidesz-Magyar Polgári Párt, és a baloldal vezetõje, a Magyar Szocialista Párt, mely párt jelenleg egy baloldali szociáldemokrata, és nem "komenista" utódpárt, mégha tagjai közt vannk is "komenisták". Legjobb tudomásom szerint, a jelenlegi kormányban és pártjában is, legalább ugyanennyi volt "komenista", egzisztál.

Mindkét párt nevében benne van a MAGYAR szó, vagyis a jövõben, a kétpolusú politikai rendzsernek megfelelõen, hol a jobboldal, hol a baloldal vezetõ pártja fog kormányt alakítani MAGYARORSZÁGON.

Bármely oldal is lesz hatalmon, engem kizárólag az ország érdekében végzett tevékenységük, és esetlegesen a szakmánkat érintõ politikai döntések fognak érdekelni, a pártokat vezérlõ akár jobbldali, akár baloldali ideológia, számomra közömbös, és itéletemben, ez soha nem lesz döntési faktor, mint ahogy eddig se volt.

Amennyiben a várható új baloldali kormány, tevékenysége, számomra irritáló lesz, annak ugyanúgy hangot fogok adni, itt is máshol is, ha valaki kíváncsi a véleményemre. Ha négy év múlva, úgy itélem meg, hogy az új kormányzat se tette meg azt amiket elvártam tõlük, és amiért a parlamentbe küldtem õket, mint szavazati joggal rendelkezõ MAGYAR államPOLGÁR, ugyanígy az akkor kormány leváltására fogok szavazni, mint azt tettem most, és akkor majd jöjjön a jobboldal vezetõ pártja a hatalomba.

Az új, megalakuló baloldali kormány, a NEM RÁSZAVAZÓ jobboldali POLGÁROKNNAK a kormánya is kell, hogy legyen, mert ez az eddig regnáló polgári kormány, valahogy nem vette tudomásul!

Ha valaki nem tudná, ez a TÖBBSÉGI demokrácia lényege!

Ne haragudj, de a leveledet nem fogom továbbítani senkinek! Semmilyen módon nem akarok, egyik oldalon se, senkinek segítséget nyújtani ahhoz, hogy EMBEREKET befolyásoljanak véleményük kialakításában. Minden egyes EMBERNEK, egy demokratikus társadalomban, alapvető EMBERI joga, hogy az ilyetén társadalomban, időnként szokásos, állásfoglalás kérésben, ÖNMAGA, gondolati befolyásolástól mentesen, saját tapasztalatainak és érdekeinek megfelelően, VÁLASZTHASSON, a lehetséges alternatívák között! Ugyancsak ellene vagyok annak, hogy POLGÁR, miután választott, állásfoglalásáért, bármilyen módon számonkérhető legyen!

Előzmény: mondolat (-)