Dzsugas Viki Creative Commons License 2002.04.09 0 0 21
Segítek én is egy másik felhívással.

EZ A FIDESZ-RENDELET A VÁLASZTÁSOK MÁSODIK FORDULÓJA ELÔTT A FIDESZESEKNEK... !!!
(mint valamilyen biztosításügynöknek adott instrukció a sikertelen üzletkötés után)

Kedves Baratom!

Arra kerlek a valasztasok elso forduloja utan, hogy ne keseredj el! Latjuk, hogy az eredmenyek nem olyanok, mint amire szamitottunk. De a valasztas meg nem veszett el. A mandatumok tobbsege 21-en dol el. Kerlek ezert, mindenek elott ne add fel a remenyt: az MSZP meg egy szazalekot se vert rank. Nem eszik olyan forron a kasat!
Ha tultetted magad az elso trauman, ugy tudatositsd magadban. A kovetkezo fordulo eredmenye rajtad is mulik: hogy hordod-e a nemzeti szalagot, hogy vallalod-e velemenyedet masok elott, hogy szabadidodben elmesz-e kampanyolni, hogy eloveszed-e ervrendszeredet, ha kell. Nagyon sok a bizonytalanul szavazo, akit nagyon kis dolgokkal lehet(ett) befolyasolni. Talan epp toled hallja meg veletlenul azt a fel mondatot, ami meggyozi. Jo eselyeint vannak. Jobban szerepeltunk, mint negy eve. Mienk a MIEP 4,5%-a es, remeljuk, a Centrum szavazoinak jo resze is. Az SZDSZ-szel kapcsolatban pedig meggyozodesem, hogy azert ert el ilyen jo eredmenyt, mert sokan nem akartak a ket nagyra szavazni, es akkor meglattak ezt a "jopofa" kampanyu, vicces regi kis partot, es rajuk voksoltak. De ok nem fegyelmezett szavazok, nem fognak part utasitasra a szocialistakra szavazni. Tehat ertsd meg: rajtad mulik, hogy tovabb epul-e a polgari Magyarorszag. Az a Magyarorszag, aminek hajtoereje az eros es szeles kozeppolgarsag, aki a maga kezdemenyezokepessegevel viszi elore az orszagot. Az a Magyarorszag, ahol egyre tobben buszkek arra, hogy magyarok. Az a Magyarorszag, ahol a magyar emberek kozossegekben gondolkodnak: csaladban, egyhazban, nemzetben. A masik lehetoseg egy olyan kormanyzat, ami mindent hagy a maga utjan menni, csak arra ugyel, hogy neki meglegyen a haszna es ekozben a makrogazdasagi mutatok jok legyenek, hogy azt lehessen mutogatni kulfold fele.
Hogy mit tegyel? Hallasd a hangodat, ragaszd a plakatokat, oszd a cedulakat es az iget! Ket het alatt meg tudjuk forditani az eredmenyt! Magyarorszag egy Medgyessynel tobbet erdemel!