originalqszi Creative Commons License 1999.03.14 0 0 105
Egyik nap, amikor András végzett a portörléssel, mert mondanom se kell, hogy a drága nyugati, antisztatikus holmi már egy hét után inkább vonzotta a port, mint taszította, belépett a boltba egy ifjú és láthatóan nem szeretnivaló lány. Mért nem volt szeretnivaló? Mert isteni szőke haja keretezte baba arcát, karcsú volt, mint a nádszál, km hosszú combjai voltak és magas volt az Istenadta!.... No már most ha az ember ilyen nőt szeret, az nem elég!!! Imádni kell, tömni pénzzel ( a barátait is!) és naphosszat lesni óhajait! De hol vannak ilyen férfiak? Ezért jött el ide a boltba. Vicces és szeretnivalú fiút keresett, de nem akármilyen kívánsággal. Oda ment a boltoshoz és súgott neki valamit a fülébe. Erre a boltos intett Andrásnak, hogy menjen ki. András kiment, de majd megette a kiváncsiság, hogy mi történik odabenn (még én sem tudom, de mindjárt kitaláljuk:DDD).
- Olyat kérek, aki nálam alacsonyabb egy fél fejjel - kezdte a nő, majd folytatta - és az IQ-ja ne érje el a 100-at - no ezzel nem lesz gond gondolta a boltos.
- Ja, és ne tudjon autót vezetni - tette hozzá a sudár. No ilyen fiú már csak négy db volt. Az egyik fél fejjel alacsonyabb volt, mint a másik és IQ-ja csak 85 volt.
- Ezt elviszem - mondta a lány és kifizette a sommás összeget.
- Becsomagoljam? - kérdezte a bolttos
folyt köv.
Előzmény: Thor (103)