Salapapa Creative Commons License 2002.04.08 0 0 326
Hidd el, mi sem vérbosszút akarunk. Csak valóban felháborító, hogy nem tudnak pontot tenni egy ügy végére. Meddig kell még felszaggatni a fájó sebeket? Nekem a menyasszonyom 10 éve háztartási balesetben halt meg. Én találtam rá. Gondolhatod...
Szerencsére 2 hónap alatt (ennyi volt a kötelező nyomozás) lezárták az ügyet. Azóta megnősültem, van 2 leányom. Ha a menyasszonyomra gondolok, csakis szeretettel. Sajnálom hogy nincs, de a családom kűárpótol.
Én minden nap gondolok Rátok. Sokat. Tudod, én is notórikus gyorshajtó vagyok. De csak nyílt terepen, egyedül! Imádok vezetni, de az ilyen esetek miatt mondhatnak engem is gyilkosjelöltnek. Pedig már ha lakott terület közelébe érek is, elveszem a lábam a gázról. Kitudja, nincs-e kint egy elkószált háziállat, netán elbarangolt gyerek. Vagy egy dűlöngélő kerékpáros. 15 évvel ezelőtt nem érdekelt semmi. Azóta megkomolyodtam.

Szóval nagyon szeretném, ha nem kellene többet muszályból gondolnotok a dologra. Legfeljebb tiszta szeretettel, amikor épp valamilyen évforduló, avagy egy szép emlékhez hasonlatos esemény történik. Mint ahogy nekem megadatott, kívánom Nektek is.

Legyetek erősek:

sala

Előzmény: MGPB (323)