Feyd-Rautha Creative Commons License 2002.04.08 0 0 223
Súgd meg nekem is légyszíves, hogy a Magyar Nemzet félmilliós olvasottságát melyik közgazdász kisujjadból szoptad? Azonkívül a Magyar Nemzet hirdetési tarifái közröhej tárgyát képezik az egész reklámtársadalomban. Azért tehetik meg, mert kötelező hirdetni benne azoknak, akik állami tulajdonú cégeknek dolgoznak. Na, ennyit a piac törvényeiről, közgazdász úr.

Ha a FIDESZ győzött volna az első fordulóban, akkor az olasz és a spanyol nagykövet állt volna sorba vállveregetésre Vityánál. Te - komoly közgazdász létedre - komolyan azt hiszed, hogy a komoly pártoknak nincsenek külföldi támogatói? Ne legyél már ennyire naív! Vagy csak az izraeliek zsidó mivolta bánt? Ez a felfogás már pár éve divatjamúlt Európában.

Ti nem egy jelet, jelképet sajátítottatok ki, hanem a magyarság eszméjét és a keresztényi értékrendet. Szerencsére egyiket semm sikerült, kiderült, hogy attól, hogy valaki magyar keresztény, vagy keresztyén, még nem kell feltétlenül szűklátókörűnek lennie. (Ez alatt nem azt értem, hogy aki jobbos, az hülye, csak azt, hogy a pártok értékrendje nem futja be a teljes horizontot.)

Előzmény: Ms Ego (220)