RAMBO Creative Commons License 2002.04.08 0 0 21
Valaki a napokban nyitott itt egy topicot, olyasmi címmel, hogy a "Választások után kisöpörjük a ..... az Indexről" (már nem tudom kiket. Gondolom az ilyen asztaltársak elmaradoznak az életünkből. Ennek én örülök.

Jobb lenne, ha minden topic egyszer nyílna meg (ez moderálási kérdés) tehát a "Kovács lealázta Pokornit" és a "Pokorni lealázta Kovácsot" című párhuzamos topicok konszolidálódnak a "Ki nyerte a vitát?" típusú topicokban.

Személy szerint remélem, hogy az "XY tegnap lopott" topicban nem hangzik el érvként többé, hogy "de VZ meg még többet lopott négy éve", hanem ha az új kormány lop, akkor azt egyik oldal se védi meg, (mert a közösből lopott).

Remélem visszatérnek a szakmai viták, pl. a mezőgazdasában nem a TSZ bárókról ostorozásával fogunk foglalkozni, hanem a mezőgazdaság jelenlegi problémáiról beszélünk.

Remélem eltűnik végre egymás "elvtársazása" meg "nácizása", és a magam részéről legalábbis ilyesmiben nem kívánok részt venni.

Ja, és felgyorsul végre az Index, ha már a tulajdonosok a forum 286-os PC-jét nem cserélik le valami használhatóbb gépre :)