...egyébként én majd megvédek mindenkit. Most már elárulhatom, hogy 12 éves koromban 220 centi és ugynannyi kg voltam, azóta nem tudtam lemérni magam. Szumósnak neveltek, de végül is sajnos nem lett belőle semmi, mert nagyon megizmosodtam.:-)))
Pepy! Az utolsó információm szerint vasárnap 13 óra körül kezdődik a 3. helyért játszandó összecsapás, 15:30-kor pedig a döntő, tehát szerintem 4 meccs lesz, a kiírás nem hiszem, hogy megváltozott volna. Az már más kérdés, hogy a TV a 3. helyért tartandó meccsel semmiképpen nem kíván majd foglalkozni (lehet, hogy a csalódott Falco és ASE sem :-)))
Feribá! Ne aggódj, kitaláljuk, de egyrészt erről min. Gabcival értekeznem kell, másrészt azt elárulhatnátok, hogy merrefelé lesz a szállásotok, hogy nagyjából útbaessen a találkahely (+, hogy könnyedén haza lehessen találni onnan félrészegen). + Ha bármelyik szolnokinak ötlete van a topictalálka helyszínével kapcsolatban, kérem ossza meg velünk.
...én már mondtam is egyet a híd lábánál lévő kocsmáról, de most beugrott még 1 hely, a Sportkocsma, ennek még a tulaját is ismerem Gabci, szolnokiak, mit szóltok hozzá?