bormester Creative Commons License 2002.04.04 0 0 33
Erről más a véleményem. Az FMPP+ kipróbál egy sor (mellesleg amerikánus - sőt, mint egy másik témakörben ezt elvbarátaid részletesen kitárgyalják, ekképpen igazából zsidó) hollywoodi technikát, hogy sztárt faragjon belőle. Megy is, meg nem is, mindenesetre vannak RAJONGÓI, ami egy olyan országban, ahol a világ legcsúnyább nőjének kijáró jutalmat elnyert férfiú hasonló karakterű rajongástól volt övezve, sem PR, sem államférfiúi teljesítménynek nem sok. (Mert ugye abban egyetértünk, hogy Orbán egyelőre még nem gyógyít kézrátétellel.)

Arról is fel kell világosítsalak, hogy még ott sem mindenütt kedvelik, ahol újraválasztását feltétel nélkül támogatják, tehát bizonyos polgári körökben. Beengedik (nem tévesztendő össze a befogadják igével), megadják ami kell neki, elkérik ami jár nekik ezért, aztán szellőztetnek. (Hogy félreértés ne essék, ezt még jobban megvetem, mint Orbánt, aki végülis csak egy kis becsvágyó égbelőtt parvenü.)

Lehet, hogy van, aki szereti. Én még ilyet nem láttam személyesen, de felteszem, hogy van ilyen (mármint a szűk rokonságon kívül).

És van egy nagyon nagyon nagy réteg, amelyik utálja Orbánt. (Ők sem mind intelligensek, nehogy már azt higyjük, hogy ostobaság, bunkóságcsak csak az FMPP+ oldalon van, de hát most onnan jön felbátorítva és kihangosítva.)

No. Így teljesebb a kép "Orbánt szeretik" ügyben.

Előzmény: rinpoce (27)