iSTVán a dombfutó Creative Commons License 2002.04.03 0 0 17831
mekke
Szinte már szégyellem leírni a szokásos vásárlási "stratégiámat", olyan sokszor leírtam (és annyira nem követi a divatot): spuri be a Spuriba, megkérdezem, mit ajánlanak, megtetszik, megveszem, használom.
Eddig ez elég volt, mert mindenből elsőt kellett venni, nem volt tapasztalatom. Az órám így egy 50 körös Timex Ironman lett, ami gondolom már nem nagyon fordul elő, mert nem sokkal utánam (más helyen) kifutó modellként sokkal olcsóbban vettek ugyanilyet. Alapjában véve meg vagyok vele elégedve, de ha ismét vásárolnék, jobban odafigyelnék egy-két dologra. A részidők jelzése ezen nagyon kicsi számjegyekkel történik, időnként bosszant, hogy nem tudtam időben, rendesen leolvasni. A megállító és részidő gombok nagyon kicsik és közeliek egymáshoz, előfordult párszor, hogy a másikat sikerült megnyomnom, mint szerettem volna. Megbízhatósága rendben, talán mostanában néha dupláz a részidő gomb, így fölöslegesen használok el helyet. A szíja is kezd kissé elhasználódni, de azt hiszem, ez normális, úgy tudom mások is szokták cserélni.
Kb. ennyi jut eszembe a témáról. Mostanában nem is nézegettem az órákat, a következő ugyanis, amit vásárolni fogok, valamilyen pulzusmérős szerkezet kellene hogy legyen, még nem tudom mikor.
Előzmény: mekke (17828)