Carlosamigo
2002.04.02
|
|
0 0
993
|
BUENOS DIAS!
sajnos véget ért a szünet, és összesen egyszer találkoztam a motorommal- a szerelőnél. A fickó még mindig nem fogott hozzá, most azon kattog, hogyan halássza ki a cuccait a Duna árterében felhúzott horgásztanyájából. Én is kimentem erre a környékre (Gemenci erdő) és eléggé durva a helyzet.Abban viszont +egyeztünk a szerelővel, hogy kellene két alkatrész, amit most nagyon balfasz módon fogok körülírni:
-aktuális sebességfokozat kijelzője alatt van egy fekete alátét-szerűség
-hátsó kereket jobbról rögzíti ugye egy csavar. na ez alatt van egy alátét (asszem krómozott).
..szal ezek kellenének. Tud valamelyőtök ilyet, vagy legalább pontos megnevezést?
Április végéig készen lesz a gép.Cool. A szerelő szerint érdemes lenne belerakni néhány száz kilómétert, és addig előjönnek a hibák. "Ha most darabokra szedném a gépet, úgyis azt kellene mondanom, cserélük ki ezt is, meg azt is, na meg amaz sem fogja sokáig bírni. Ha már szét van szedve a gép, csak a tökéletes alkatrészeket érdemes visszarakni bele.Erre majd jövő ősz végén kerítünk sort."
Na jó, de akkor sem tetszik, hogy a sebváltó körül szivárog at olaj. Ez tényleg annyira hétköznapi a Pancsiknál? |
|