Husky Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15465
off!!!
Kedves U-boat!

Nem kellene reagálnom de mégis megteszem....

"A kötelet is a csapatot is magad válsztod. Csaba Iván a kötelet választotta én a csapatot. " Én a csapatot választottam, illetve a te politikai felfogásoddal ellentétes oldalt ami szerintem(szerintünk) nem jelenti a kötelet. Sajnos néhány ember szerint mégis azt jelentené.....

Ami pedig Kövér beszédét illeti. Tessék meghallgatni (ugen meghallgattam én is) közben észrevenni a jó kis röhögéseket a háttérben majd az egészről véleményt nyilvánítani. A részleteket láthatjátok a politika fórumban.

Mellesleg a rekació elöször az volt, hogy nem is mondott ilyet..... utána kiderült, hogy meg van a szomathelyi hangfelvétel és a Csaba TV is készített felvételt. Itt kedzödött az állítólagos média támadás. Most már ott tartunk, hogy Pokorni szerint félremagyarázás történt. Ja néha szóba kerül a teljesítményünk meg az Olimpia is. Nos megnyugtatlak, hogy én is aláirtam az Olimpiai ívet egy kis megütközéssel a fidesz logót látva de tisztában vagyok azzal, hogy 2012-ben esélyünk sincs megkapni az Olimpiát. Sokat nyom a latba az, hogy volt szerencsém Sydneyben élőben látni a játékokat. Jó lenne szép lenne ha rendezhetnénk Olimpiát de álmodni kevés..... és ez kedves U-boat nem azt jelenti, hogy mi tehetségtelen népnek tartanánk magunkat hanem azt, hogy néha tisztába kéne lenni a lehetőségekkel és a tényekkel!

Csaba Iván nem ugy gondolta ahogy te szeretnéd őt értékelni. Azért mert valaki nem ért egyet egy nézettel azért ugye nem kell máris rohani a gerendához?

Kik értették a mondatodat? Na ezt hagyjuk.... a te "oldalad" max.

Részemről befejeztem. Két különböző oldalon állunk (nem a csapatra vonatkozik) és ez igy is marad.

Üdv
Husky

Előzmény: U-boat (15453)