krisz_ Creative Commons License 2002.03.29 0 0 17718
Sziasztok!

Asszem elég sok a behoznivalóm, elég jól sikerült eltűnnöm, de nagyon sok volt a munka mostanában.

Újra elkezdtem edzeni, ez már a 3. hetem, hogy edzésterv szerint, amit eddig még mindig sikerült is teljesítenem! Könnyű 50-60 km-es heteim vannak, 1-2 résztávval.

Kissé megkésve ugyan, de végre én is tudok beszámolót írni.
Márc. 23-án elindultam egy versenyen (Fesztivál Futás), amiről kerékpár már részletesen beszámolt – a saját oldaláról. A péntek esti buli részemről is megvolt, 5 óra alvás és egy jó nagy pohár kávé után indultam a napnak. (A hajnali 1 órai bundáskenyér után nemigen voltam éhes.) Meghívtak egyetemi váltócsapatba is, a fő versenyszámom persze a leghosszabb táv – 7 km – volt.
A váltócsapat 8 tagú volt, mindenki futott egy 950 m-es kört. A 11 csapatból 2-ak lettünk, ez 40 e Ft-ot jelentett a csapatnak+engem kisorsoltak, így kaptam vmi kis ajándékcsomagot. Ezután nemsokkal indult is a 7km. Az esélytelenek nyugalmával indultam, ennyi kihagyás után úgyse tudok majd futni. Jóleső tempóban erőlködés nélkül futottam végig. Rengetegen szurkoltak nekem, még egy ház erkélyére is kiálltak értem. Nagyon sokat segített az ismerősök, barátok bíztatása! A végén még egy hajrára is futotta erőmből. Aztán a célbaérkezésemkor gratuláltak ahhoz, hogy én vagyok a 2.! Ezen én lepődtem meg a legjobban, abszolút nem számítottam rá. Az igaz, hogy futás közben nem láttam magam előtt egy női versenyzőt se. Na nem baj, ez újabb 30 e Ft-ot jelentett. Ezután otthon apukám már profinak nevezett. :))))
Az időm 29:07 lett, de a táv biztos nem volt meg 7 km. Ennyire jól azért nem futottam.

Kellemes húsvétot mindenkinek, sok locsolót, fiúknak sok piros tojást!
És természetesen jó futást/versenyzést mindenkinek erre a hosszú hétvégére!

Üdv.:
krisz_