FradiFan Creative Commons License 2002.03.29 0 0 699
Sziasztok!

Először is üdvözlök mindenkit itt is, hiszen még nem írtam ide, a Fradi szurkolóinak kézilabdás oldalára.

Csak annyit, hogy mindenben egyetértek Ziggy Stardust-tal a Pádár Margóról és a Benyáról írt sorait illetően. Lehet most dícsérni a Margó játékát, de hozzá kell tenni, hogy nem képes huzamosabb ideig az elvárhatót nyújtani.
Mindenki emlékszik még az őszi újvárosi rangadóra, ahol a kulcsszerep - nemcsak a korai pályára lépése miatt - a Margóé volt. Ha csak az eredményt nézem, akkor oroszlánrésze volt a 31-31 elérésében, épp amiatt, hogy levette a Fari válláról a terhet, akire épp eléggé figyeltek. A jobbátlövő poszton bizony a fent említett rangadón nyújtott teljesítményre lenne szükség minden egyes alkalommal!!! Ennek hiányában nem csodálom, hogy a N. A. tk. már lemondott a (lehetséges) továbbjutásról a BL elődöntőt illetően...
Igazság szerint - ha a Westel támogatása elég erre - utána kellene nézni - akár külföldön - egy-két jobbátlövőnek. Másképp - legyünk őszinték - nem lehet BL-t nyerni!
A Benyáról pedig még annyit, hogy így sosem lesz belőle nagy játékos, ha állandóan sérült, sőt, talán nem is marad a Fradi játékosa... Nem is értem a szakosztályt! Nyilván nem az Ő hibája, ha sorozatos balszerencse éri, de így nem lehet reális álmokat szövögetni.
A fent elhangzottak tükrében én egyáltalán nem lennék szomorú, ha pl. jövőre jobbátlövőben egy új arcot vélnék felfedezni...
Tényleg a Brigovácz Niki és a Borók Rita jól érzik magukat Dániában?

Üdv.: FradiFan

Előzmény: Ziggy Stardust (684)