Mijo Creative Commons License 2002.03.29 0 0 134

Ennek a topicnak a címe is önmagáért beszél, akár azt is sugallhatja, a fene sem törődik azzal, hogy a nép, a választópolgár mi a ménkű nyilát akar, a lényeg, hogy a pártok mit akarnak :(.....
Bajai Szalonos "körök" pár ízben engem lejobboldalisoztak, ennek dacára elkomorulva szemlélem a mai országgyűlési-képviselő jelöltjeink választékát. Azt az egy gyurkát kivéve, anélkül hogy bármelyiket is megsérteni szándékoznám, bizony meg kell "jobboldaliként" állapítanom, hogy régiónkban az utóbbi évtized két legszimpatikusabb képviselője, a Márfai Péter, és a Kristóf doktor volt, melyek ugye nem kifejezetten a jobbos eszmék hirdetői :).
A gyurka alatt megint megemlítettem az atyánszkyt, kivel kapcsolatban szintén értek már vádak, no nem arról van szó, hogy bárki is nehezményezte volna a személyével kapcsolatos "froclizásaimat", hanem úgy lettem beállítva, mint aki a rendszeres emlegetésével teremtek számára pozitív publicitást. Nos, mindvégig hiányoltam "nagyjainktól", miért nem olvasnak be neki egyértelműen, miért nem szembesítik ők a folyamatos és képviselőhöz méltatlan zűrzavaros ügyeivel, prominenségükkel helyezve súlyt a kérdésre. Mit látok a Délvidék című "önkormányzati" hirdetőújság legutóbbi számában: az atyánszky változatlanul zengi a Város és környéke érdekében kifejtett dicső tetteit, amit az is bizonyít, hogy az EDDIGI ILYEN JELLEGŰ ÁLLÍTÁSAIT SENKI SEM CÁFOLTA, ami az ő olvasatában a vele rivalizálók elismerését is jelenti ! Na ehhez kell pofa, még akár elismerő csettintésemet is kiválthatná, ha saját ötletének bizonyulna ez a poén, de ezt egy pillanatig sem feltételezném róla :(.
"Jópofa" a gyurka: máris pedzi, hogy számára nem is az a lényeg, hogy jobb, vagy bal ( neki mindegy milyen színű a köpönyeg ), a Város, és az azt képviselő bajaisága, az a mérvadó szerinte, ugyankkor viszont "illő - bár művi - alázattal" hajt főt gratulációjával a már biztos befutónak tekinthető Zsigó Róbert előtt ( megyei lista első, országos 32. hely ), aki nevezetesen "bácsalmási" :)!
Nekem változatlanul fáj, hogy a Kristóf nem indult, méginkább az, hogy a Márfai Kiskőrösön indult :(! Ilyen viszonyokra tekintettel, szívem szerint a Hernádi Tibort látnám szívesen a Zsigó mellett - ha már jobboldali a lúd, legalább legyen kövér :))! Azt meg kifejezetten sajnálom, hogy Grespik nem bajai ..:))!

Mijo