Kiky Creative Commons License 2002.03.27 0 0 11
Megdöbbenéssel konstatáltam az eszdéesz hirdetéseit az indexen. Mondjuk a legviccesebb az, hogy csalódni nem csalódtam különösebben egyikükben sem :). Az indeksz jól bizonyítja szélsőbal megnyilvánulásait, melyekhez mostanában a többi portál, pl. origó is bőszen csatlakozik a lufi-híreivel...

Visszatérve a hirdetésekhez: grafikailag elképesztően SZARok, és színvonaltalanok. Olykor olyan érzésem van, hogy az egész internetes kampányukat freeweben felnőtt, sexwareztoplistát üzemeltető amatőr hülyegyerekek photosopos rajzaiból szedik össze. Ennek alapja is van: a szamizdata.szdsz.hu oldalukra lehet beküldeni mindenféle kreálmányokat. Aki akar szart és szemetet látni, az turkáljon közöttük.

Biztosan van olyan amber is, aki ezeket viccesnek találja. Csakhogy most nem a kabarécsütörtökben vagyunk, hanem a 2002-es Országgyűlési Választások előtt. Ilyen komolytalanságot egy parlamentbe kerülni akaró párt hol engedhetne már meg magának?

A legmesszemenőkig elítélem a miépet, de emellett ugyanerre a szintre süllyeszteném a zeszdéeszt is, nevetséges, gyerekes, undorító és uszító kampánypolitikája miatt.