prézlimájer Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2
Ez semmilyen hatással nem lesz a hívőkre. Ők szemet húnynak az Orbán kormány gátlástalanságai fölött (pedig tudják hogy nincs rendjén), mert feljogosítva érzik (óriási hiba!) revansként azért, amit a "cuclib" művelt.
Szemethunynak a SAJÁT demokráciájuk megtiprása felett is (óriási hiba), mert azt remélik, hogy Orbán "megleckézteti" azokat, akiket ők gyűlölnek, (óriási hiba).
Érzik, hogy nem az igazi ez így, de azt gondolják, a másik sokkal rosszabb. Egy olyan ország gondolkodásával, ahol az emberek az egyes pártok szemléletében élet halál kérdését látják, valami nagyon nincs rendben. A magyarság önértékelése és lelki stabilitása nincs rendben, amelyen Orbán Viktor "magyarságtudat és önbizalomnövelő kúrája" nemhogy segített volna, de jelentősen rontott. Sajnos. Elmagyarázta nekünk, hogy eddig nem volt önbizalmunk, sőt még most sincs, hogy pipogyák voltunk, és hogy vagyunk, hogy nincs önbecsülésünk és hogy nem is volt. És én, mint tisztességes magyar ember ezt az arcátlan lebecsülést mind nemzeti, mind egyéni szinten a legmesszebbmenőkig kikérem magamnak!
Előzmény: kis pimasz (-)