zezse Creative Commons License 2002.03.26 0 0 3640
Most leshet hogy off leszek de válaszolok itt, hátha mást is érdekel:
A férjem vegetáriánus szakács, ilyesfajta vállalkozást inditunk( házhozszállítás-ez itt a reklám helye)ugyhogy adott a dolog. Ovo laktók vagyunk, bár a férjem tavaszzal 3 hónap állati fehérje mentes diétán van mert szénanáthás én neki ettől múlt el.
Barnabás mindent kap ami nem hús, és zsír. Olyat feldolgozott élelmiszert is igyekszünk nem adni amibe belecsempészik a zsírt stb..( levesporok stb..)
A túrót nagyon szereti, meg a tejfölt ( szerintem genetikus, mert mi is azt nyomatjuk állandóan) meg a joghurtot. Meg persze sajt..
Teljesen egészséges, 11,50dkg volt 1 évesen, 80 cm, azt hiszem ez átlagos. Sok zöldséget eszünk, meg salátát. Állandó program a bio-piac, ahol beszerezzük a zöldség nagy résézt. Kenyeret magunk sütjük, azóta sajnos sokkal több fogy mint a boltiból.
Na ennyi, kérdezz nyugodtan( a férjem kaja ügyben profi, próbálunk biok lenni, meg természetesek amennyire ezt lehet, pl. ahova költözünk, ott a szennyvíz vissza lesz forgatva pl. wc lehúzáshoz, mert szerintem nagy pocsékolás ivóvízzel leöbliteni a kakát. ( bocs) na ennyi, azért angyalok nem vagyunk, mindjár megyünk is a Coraba.
Zs