gombfoci
2002.03.25
|
|
0 0
42605
|
üdv T. Társaság!
a hétvégén nekem is kijutott a klassz időjárásból a bringán ülve... de azért jó volt megint tekerni! :-)
larzen:
mez ügyben megpróbálok még ezen a héten kilátogatni a zebrashoz. ha van eredmény írok.
(Amikor legutóbb beszéltem velük, még nem mondták, hogy lenne náluk bármiféle minimális rendeléskötelezettség.)
pataporc
hogy szuperál a devecseri bringa? asszem lelátogatok oda majd valamelyik hétvégén.
ovitomi
sajna én se tudok segíteni utánfutó ügyben. én csak külföldi katalógusban láttam ilyeneket, de 100ezer HUF körüli áron (ilyen szempontból a kölcsönzői 2-3 ezer reálisnak tűnik).
Ami esetleg mégis segíthet a problémán, az az, hogy csillagtúra jelleggel kerekeztek arrafelé: magyarországi kempingben (hegykő) letáborozni és onnan ruccanni el tekerni. Az egész tó körbe asszem olyan 100 km. lehet csinálni kissebb adagokat. belőle és mégse egész nap pakkokkal tekertek (jóesetben +40 fokban).
A hegykői kempinges ürge és kemping korrekt (árban és infrastruktúrában is), habár tele van osztrákkal mindig. És azt se tudom, hogy osztrák szakaszon mennyi kemping van, gyanítom, hogy nem sok...
nem tudom, hogy hol tart a túra szervezésileg, ha infó kell, szívesen segítek. |
Előzmény: larzen (42596)
|
|