Eribari Creative Commons License 2002.03.25 0 0 13
Sziasztok!

Primera, hát az az igazság, hogy télleg nem valami olcsó (annyiban változtak a honlapon lévő árak, hogy rászámolnak még +12% ÁFÁ-t) Így egy főre (felnőtt) 7400 Ft teljes ellátással (bár az én számításom szerint azért ezt felkerekítették). Gyereknek ha a honlapon lévő árhoz számolom hozzá az ÁFÁ-t akkor kb. 2900 Ft (a pasas telefonon azt mondta, hogy a felnőtt ár fele, ami ugye így 3700 Ft - nem mindegy!). De ha a honlapra hivatkozol akkor van 5% kedvezmény a szállásból... Nos, én azért döntöttem emellett, mert bár nem olcsó, de:
- ahogy máshol az árakat nézegettem egy szoba kb. 12-14e Ft/éj-től (csillagos égig) és ebben nincs benne csak a szállás;
- nem sok helyen ajánlják fel, hogy kocsival kimennek eléd a vonathoz (nekünk az is nagy dolog, hogy pl. nem kell háromszor átszállni);
- nem mondta, hogy ha utazási csekkel fizetünk akkor X %-kal drágább;
- úgy néz ki "minden a gyerek körül forog", nem egy pótágyas megoldás ahol esetleg a szállodában lévő vendégek ferde szemmel néznének ránk, mert hangoskodik a gyerek, ráadásul biztos lesz gyerektársasága.

Szia Manyó!

Igen ki lehet fogni akciósan jó dolgokat, csak sajna ezek általában nem pont akkor vannak amikor mi el tudunk menni szabira... :( de azért fel a fejjel, mert hátha másnak pont az az időpont a jó! :)
Nézd meg Gabó honlapját tényleg nagyon jó, össze vannak foglalva az ugymond gyerekbarát szálláshelyek (bár némegyik elég húzós..)

Eribari

Előzmény: primera (11)