vincent_vega Creative Commons License 2002.03.23 0 0 41
Na örülök nektek, :)

HGyuri: -valóban Arany Glóbusz lehetett (és volt is) mert az a TV-s dij. Az Arany Pálma az inkább olyan Oscar-szintü téma (te jó ég vasárnapról hétföre Oscar lesz- izzitom a müholdat a PRO7-re).
Most már tényleg sajnálom hogy egy részt sem néztem a Maffiából, de úgy tudom jelentek meg részek DVD-n is (hogy itthon is, nem tudom)
A Brimstone-ra már én is régóta keresek valami linket, de a gyártó cég csak az új sorozatait tarta a site-ján. Pedig nagyon érdekelne némi tech infó, szerintem vagy valami push-játék volt, vagy digi utó. Nekem nagyon tetszett (bár a sorozat vége felé elkezdett barátokköztösödni, helyes expók, telitett szinek- nem feltétlenül ezért, de az utolsó részeket kihagytam)

Százbolha: szivesen irogatok a filmekröl, amint lesz új élményem (akár cinematographer.com vagy más) irok. Van egy jó fórum a cinematograpHY.com-on is, ott is neves operatörök hozzászólásait lehet olvasni. Oda (meg ide) fogok járni vigasztalódni amikor majd elsö fordulóban kiszórnak az operatörszak felvételijéröl :)

Ivan von Klein: a Bladerunner szerintem egy zseniális film, Jordan Cronenweth fényképezte, akiröl nemigen hallottam (most néztem meg az iMDB-n) ezen filmen kivül nincs is általam ismert alkotása. Viszont ez naggyon jól sikerült, ezt tudja is mindenki:). Ja, és 92-ben Parkinson-kórban meghalt.

Keresztapa! Bizony, már megy egy ideje a csigás tévén, jó volt újranézni azt a temérdek sötét tónusú kontrasztos képet a kegyetlenül telitetlen szineivel. Mondjuk ez ha nem tévedek változik egy keveset a harmadik részben. (ja és játszik benne az Andy Garcia akinek a filmben Vincent a neve :)))

na akkor további minden jót

vincent