"Befejeztem, te nem akarod megérteni, hogy mit mondok.
Nincs értelme "vitatkoznom" veled. "
Te nemszadista, komolyan kezdem gondolni, hogy te igenis szadista vagy, ilyen élvezettel gyilkolni az ember idegeit, mint ahogy te teszed...
Értem én tökéletesen, hogy mit mondasz, csak éppen _tudom_, hogy rosszul látod. Szembemész minden elfogadott definícióval csak azért, hogy bizonyíthasd a lehetetlent, mert ezzel véled demonstrálni kiállásodat a ht magyarok mellett.
"Kösz, de ennél értelmesebb dolgokkal is el tudom tölteni az időmet."
Jó, felejtsd el az olimpiát, ami egy konkrét példa a sok közül, vegyük inkább példaként a jugoszláv nemzeti lobogót vagy a zambiai nemzeti himnuszt. Ezek mondanak neked valamit?
Hoppá, már három példa áll szemben az állandó, érvnélküli tagadásoddal. Szóval ideje lenne előállni az érvekkel, mert amíg csak hajtogatod, hogy nem úgy van az, addig tényleg nincs értelme "vitatkozni", mert ez nem vita.
"Ez persze nem "címkézés", még pedig azért nem,
mert te célozgatsz az én elmeállapotomra és nem én a tiedre. :-))"
Bocs, ha félreérthető voltam, nem állt szándékomban az elmeállapotodra utalni, ha így értetted, megkövetlek. Annyira próbáltam felhívni a figyelmed, hogy általában még az őrületben is van logika.
Abban viszont egy csepp logika sincs, hogy maszatolásnak nevezed amit állítottam és egészen másra reagálsz, mint amit írtam.
A kulturális nemzetről volt szó és ennek illusztrálására említettem néhány olyan embert, aki vérségi, etnikai kapcsolatban nem állt a magyarsággal, mégis magyarrá válhatott, ami a kulturális nemzet megnevezést teszi indokolttá. Erre volt példa Petőfi, és te nekiállsz magyarázni arról, hogy Petőfi a politikai nemzet része. Persze hogy az, de ha nem lett volna belőle magyar költő, akkor is az lenne, ő viszont a kulturális nemzet részévé is vált, nem csak a politikai nemzetévé. De sebaj, nem kell megérteni, amit írok, elég, ha zsigerből tagadod a dolgokat :) Az úgyis megy jobbfélen :)