genetta Creative Commons License 2002.03.20 0 0 7
Szia Eribari!

"Mekkora a fiad? A miénk most volt 3 éves, biztos neki is nagyon tetszene!"
A miénk 2 lesz, de egy pár hónapos babát kivéve ő volt a legfiatalabb a társaságban. A legtöbb gyerek óvodáskorú volt. Nagyon élvezte, önállóan rohangált az udvaron a "nagyokkal".

"Volt medence is?"
Van egy pici medence, most persze még üresen. Pancsolásra kicsiknek tökéletes, szerintem olyan max. 1 m mély lehet, de talán még annyi sem.

"Milyen a kaja?"
Jó! Bőséges, házias, és konszenzuson alapul, tehát ők javasolnak valamit, hogy mit terveznének pl. vacsorára, jó lesz-e. Ha nem tetszik, választhatsz mást, ha a gyereknek spéci igényei vannak, azt is respektálják, a jelszó, hogy "bármit lehet kérni, csak maradék ne legyen!".
Nálunk pl. a 3 nap alatt volt sajtos/gombás/sonkás töltött husi, mustáros csirke, fasírt főzelékkel, palacsinta, dödölle, reggelire virsli, rántotta, hidegtál, stb. Mindent megcsinálnak, amit kérsz, és az étkezések időpontjában is rugalmasak, ha valaki később/előbb enne, mint a többség, az se baj. A hajókirándulásra csomagoltak nagyon finom szendvicseket, rántott hús, fasírt, savanyúság, stb. Tömik az embert. Gyereknek tej, kakaó, stb van.

"Ha teljes ellátást kér valaki (én azt szeretném) akkor gondolom nem kell mellette már csak esetleg valami nyami (fagyi pl)?"
A szobák előtti folyosón van hűtő, ott tárolhatsz saját kaját/piát. Egyébként bőséges az ellátás.

"Én örülnék ha teltház lenne legalább a gyerkőcnek is lenne partnere."
Biztos, hogy az lesz, ahogy mesélték, nyáron tömve vannak, de még most ezen a kora tavasz hétvégén is tele volt. Az egész olyan, mintha rokonoknál lennél látogatóban, a tulaj családján kívül csak 1-2 konyhásnéni van. Nagyon barátságos, kellemes volt, mi a szülőkkel söröztünk a teraszon, és néztük az udvaron kavaró gyerekeket:-) Van mindenféle kisbicikli, traktor,labda, homokozójátékok,stb. Esténként az emeleten kollektív gyerekfürdetés-fektetés, hancúrozás:-)Szerintem érdemes pl. baráti családokkal együtt menni, mi is tervezünk majd ilyet.
Ha még valami érdekel, kérdezz nyugodtan!

Előzmény: Eribari (6)