Boarhunter Creative Commons License 2002.03.19 0 0 374
"A helyett, hogy a család nyakán teherként éljenek" ez az, erről szól a dolog. Úgy látom,átvetted te is a kinti formát. Arra nem gondoltál még, hogy TARTOZUNK a szüleinknek annyival, hogy gondoskodunk róluk? Hogy ne csak fizetett "szeretet" vegye őket körül öregségükre? Ne feledd, Te is voltál magatehetetlen. A következő az lesz, hogy a csecsemőket is beadjátok az első egy két évre egy otthonba?
Tudod mit, Ragika? Vitázzon veled a fene! Nem azért mert nem tudnál méltó vitapartner lenni, hiszen nem vagy nagyobb bunkó mint én, de valahol alapjaiban különbözik a gondolkodásmódunk, szerintem csak elbeszélünk egymás mellett. Azért kiváncsi lennék rá, hogy amikor öreg és magatehetetlen leszel, milyen lesz a családodtól távol, idegenek "szeretete és gondoskodása" mellett várni a halált. Ugye nincsenek olyan illúzióid, hogy utódaid ott fognak ülni az ágyad szélén, és fogják a kezed. Hiszen nem erre nevelted őket!
Pedig, tudod, fene jól tud esni, amikor ott ül valaki az ágyad szélén, és fogja a kezed...
"a többi szóra sem érdemes"...anyukám, hallottál te már az üvegházhatásról? Hallottál már arról, hogy ki a világ legnagyobb energiafelhasználója. Ki a világ legnagyobb környezetszennyezője? Ki vétózza meg sorra az energiafelhasználás csökkentésére tett nemzetközi javaslatokat, amit még a világot nagy ívben lesz..ró japánok is elfogadnak? Nem, te csak arról hallottál, hogy egy szabad amerikainak joga van mindenhez, amit meg tud fizetni...
Mellesleg nem szeretem Csurkát...és a hamburgert sem. A pacalt szeretem (pedig kisgazda sem vagyok), és ha kihül, majd megmelegítem.
Jó éjt!
Előzmény: Törölt nick (372)