firstmaggio Creative Commons License 2002.03.18 0 0 274
Póli!
Köszi a kiegészítést, szerintem egyetértünk ebben. Számomra az a kérdés hogyan lehet fenntartani évtizedeken keresztül a kommunista rémség visszajövetelének félelmét egy olyan 4 éves MSZP - (SZDSZ) hatalomgyakorlás után amikor abszolút többségük tudatában sem éltek vissza (ilyen arcátlanul biztosan nem) az ellenzék kiszolgáltatottságával, sőt... (bár erre azt mondják a maiak, hogy egyszerűen hülyék voltak, szerintem inkább demokrácia szemlélet és stílus kérdése). Rendszert váltottak a magukat (addigra már)jobboldalinak nevezett MDF helyett gazdaságilag is. Stabilizálták a gazdaságot (nem éppen kommunista módszerekkel)....
De ez inkább már az Andráshoz szól

András!
Értem, hogy szerinted Kövér szerepet játszik (jól). De erre a szerepre, ha az ország érdekét nézed mi szükség van? Nem gondolod, hogy a hataloméhségen kívül bármilyen valós ok is lehet ugye? Viszont oly hosszú távra mérgezi meg a közhangulatot, hogy még Te is kijelentheted, hogy az árt az országnak. Akkor viszont, hogy jobboldali retorikával éljek: országellenes, vagyis hazaáruló! :-)))
Szerintem ennél nagyobb bűnt nem lehetne elkövetni a nemzet ellen, mint, hogy folyamatosan és minden témában tudatosan kettéossztják!
Már a nemzeti ünnepeink helyes megünneplési módjait is kitalálják helyettünk.
Még nem válaszoltál egy többször feltett kérdésemre:
Miért kell a rendszerváltásban résztvevő erőket lesajnálni és lestrigázni?
Miért hagyjuk, hogy azok akik akkor még kevéssé voltak bátrak mostanra kizárólagos antikommunista hősökké nőjenek? Miért kell a rendszerváltásban még kevésbé radikális -egyszer már megbukott- MDF vonulat tanácsadóinak rettentő magyarországképét felépíteni? Kinek jó ez? Neked tetszik?