Kramertom Creative Commons License 2002.03.18 0 0 4332
Hát, mi 3 napot voltunk kint. Az első két nap a gitárokat nézegettem, próbálgattam, a 3. napon a billentyűs dolgokat.

Volt sok néznivaló, egy-két olyan dolog, amin én is meglepődtem, pl. volt egy olyan stand, ahol egy angol cég teljesen műanyag elektro-akusztikus gitárokat állított ki. Ki is próbáltam az egyiket (nagyon "szép", csillogó lila színe volt!) és annak ellenére, hogy a gitár minden része műanyagból készült (még a fogólap is!) egész jó hangja volt és fogásra is kényelmesnek találtam.

Megnézegettem a Fender standon a nagyon régi Nocastereket meg a Time Machine sorozatú régi Stratokat (ezeknek még 3 állású kapcsolóik voltak), Teleket. Ki voltak állítva a legrégebbi Fender erősítők is, a nagyon kicsi fa dobozos (még a füle is fából volt!) kb. 8"-os hangszórós, teljesen csöves(!) kis kombók. Ki akartam próbálni a Malmsteen Strat-ot, de az nem volt kiállítva ... :-((( Volt viszont Clapton Strat, meg egy olyan Jazz Bass, amin volt a két JB pick-up, meg volt Prec. pick-up is, meg egy csomó poti, kapcsoló ... Meg hát ott voltak a Fender standon a Guild-ek is. Főleg jazz-stílusú gitárokat láttam, meg akusztikusokat.

Peavey stand: ment a metalkodás, nagy Van Halen-mánia, "százféle" Wolfgang modell, sok-sok erősítő és ment a reszelés egész nap, persze csak kis hangerőn ...

Marshall stand: Minden kurva szép, minden kurva jó, semmit nem lehet kipróbálni, legalábbis nekem nem sikerült. Ki volt állítva a Zakk Wylde fej+láda. Viszont jó kötélfüles szatyrokat lehetett tőlük elemelni, aztán azokba lehetett belepakolni a sok katalógust.

Laney: kijött egy új fej, a TT50 és TT100. Full csöves, 3 csatornás, csatornánként 2 különböző hangszínt lehet beállítani és ezeket egy MIDI-s lábkapcsolóval kapcsolgatni. Celestion hangszórókkal szerelve. A TT50-ből volt kombó is.

Ezt csak ízelitőül. Ki mire kíváncsi még?

Előzmény: Sir Mocke (4331)