Boarhunter Creative Commons License 2002.03.18 0 0 368
Azért esszük meg, mert ez a legkényelmessebb alternatíva. Ez dől a médiákból, ezt döngölik beléd nap mint nap, hiszen a tömegek tájékoztatása és "szórakoztatása" azok kezében van, akiknek üzleti érdeke, hogy vevő légy erre a sz..ra. A kiskölyök előbb ismeri meg a gagyi mesehősöket vagy a méggagyibb mosóporokat, mint a saját nagyszüleit. Ja, hogy a szülei miért nem foglalkoznak többet vele? Csórikáim küzdenek a túlélésért.
Szóval a tukmálás szerintem gyenge kifejezés. Inkább tudatos kondicionálás. Ha a környezetvédelmi problémák megoldására fordítanának annyi energiát, mint a reklámok hatásfoknövelésének kutatására, talán nem itt tartanánk. Nagyon szép dolgokat hazudoznak a természet és környezetvédelemről, de közben az USA az aki rendre megvétózza az energiatakarékossági javaslatokat.
Ugye az átlag amerikai nagyon odafigyel rá, hogy mennyi koleszterint stb. eszik, de aztán beül a túlméretezett autójába, nyomja a légkondit ezerrel, mert az már nem jut el a tudatáig a baromnak, hogy ezzel a gyerekei jövőjét kockáztazja. Az ilyen meg is érdemli, hogy az idősek otthonában dögöljön meg magányosan, szintén jó amerikai szokás szerint.
Előzmény: tracy (366)