Üdv!
Örülök annak, amit írsz! (Egyébként tényleg van egy pletyka, miszerint Pitt a HK-ban a verekedős jeleneteknél testdublőr alkalmazását kérte, nem tudni, mi igaz ebből, hiszen pl. a "Thelma és Loise" című film ágyjelenetének volt egy pucér változata is - itthon nem elérhető -, amiben elvileg nem volt semmiféle testdublőr.)
Viszont a napokban egy kissé elkedvetlenedtem. Nemtom, elkapott a rosszkedv... Arra gondoltam, hogy tavaly, amikor 55 kilóval szériáztam fekve, szabályosan, 6 sorozatban, kinyomtam fekve a 82,5 kilót, tömegnövelőket szedtem, stb., akkor sem ment a súlyom 53 kg fölé... És ez tudjátok, milyen idegesítő tud lenni néha...? Amikor az 53 kilós testsúlyommal kinyomtam fekve a 82,5 kilót, és volt, aki ezt nem látta, és egyszerűen nem hitte el rólam... Mert hiába volt meg a kiváló erő, egyszerűen nem volt meg az a tömeg, izomtömeg, amire mindig is vágytam. Arra akarok kilyukadni, hogy belegondoltam, hogy akkor sem tudtam 53, maximum, de tényleg maximum 54 kiló fölé menni, amikor folyamatosan szedtem tömegnövelőket, magamhoz képest nagyon szép súlyokkal dolgoztam, akkor hogy tudnék fejlődni most, amikor 40 kilóval nyomok fekve 4 sorozatban, stb... Érted, mit mondok. Amikor 55 kilóval nyomtam 6 sorozatban, akkor se tudtam a testsúlyom 53 kiló fölé vinni, most meg 40 kilóval nyomok 4 sorozatban, akkor most hogy fog sikerülni...? Ugyanezt elmondhatnám a tavalyi és az idei húzódzkodásom különbségéről pl.
Teljesen értem, amit mondasz arról, hogy nem a súly a lényeg, sőt, őszintén szólva "felnyitottad a szemem" Robzon, mert nagyon értékes gondolatokra találtam rá a fejtegetésed által. Csak nehéz elképzelni, hogy ha olyan szép súlyoktól és tömegnövelőktől se mentem 53 fölé, akkor ilyen kis súlyokkal, tápl. kiegészítők nélkül hogyan fogok.
A másik, hogy NÖVÖK bazzeg! Komolyan megőrülök, most kezdek el nyúlni, ahelyett, hogy akkor tettem volna, amikor tavaly felvételiztem a RTF-ára. :) Most képzeld el, hogy tavaly júliusban a Rendőrtisztin 162 cm-t mértek, most a napokban az orvosnál pedig 166 cm-t... Akárhogy is nézzük, ez kb. 8 hónap alatt 4 cm növekedés, miközben a testsúlyom nem változik. Hát hogy a fa**ba növeljek így tömeget?! 166 cm magas vagyok, és szinte dekára pontosan 50 kg. Ez sz*r. Tudom, hogy ez relatív, hogy ideális testsúly a magassághoz, de nekem a BMI 58 kilónál írja ki azt, hogy a testsúlyom normális határok között van, ideálisnak pedig kb. 62 kilót ír ki!! Ehhez képest vagyok 50 kiló. És ha a régi nagy súlyokkal se tudtam 53 kiló fölé menni, akkor most ilyen minimális súlyokkal hogy növeljek tömeget...?
Na persze tegyük hozzá, hogy az az edzésterv, amit akkoriban csináltam, elég logikátlan volt, és nem is tömegnövelő. Ez igaz. A jelenlegi edzéstervem logikusabb, és szilárdabb alapokra épít, van benne intelligencia, ami az akkori edzéstervemben nem igazán volt, plusz most már ismerek ilyen alapvető hibákat, mint pl. az egysíkú, változatosság-mentes edzés. Csak tudjátok, néha az ember belefárad az egészbe, ha a 166-os magasságához 50 kiló, pedig kb. 2 és fél éve folyamatosan edz... És ilyenkor néha jól esik panaszkodni.
Mindenesetre átolvasom most a jelentősebb írásokat a kreatinról, és veszek egy adagot. Lehet, hogy inkább pszichikai segítség, de nekem most arra van a legnagyobb szükségem. Pénzem most végre van rá, és úgyis nagyon régóta ki akarom próbálni. Nem is most kezdtem az edzést, itt az ideje, hogy végigcsináljak egy kúrát. Egy barátom most szedte, és használt neki. Méghozzá nagyon jól. Majd meglátjuk. Majd írok, hogy mi van.
Üdv!
Murdock