liver3es Creative Commons License 2002.03.15 0 0 59
Sziasztok!
Ez a tema szammomra is erdekes. En ugyan mar MD tulajdonos vagyok es buszken mondhatom, hogy a SONY legujabb modelljet birtokolom. Ugyan most nincs a zsebemben de ha jol emlekszem akkor valami MZR-900DPC a tipusjelzese es csak metal pirosban forgalmazzak.
Ha valakit is erdekel a velemenyem akkor MDvs.MP3,1:0. Az MP3 minosege csapnivalo, amig az MD PC-rol valo felvetelei egy digitalis pc link-kel es optikai kabellel CD minoseguek.
Ehhez a SONY modellhez mar mindez jar a gyari csomagolasban. Ezen kivul 4 CD-nyi anyagot lehet egy MD-re razsufolni. Ugyan az mar szo szerint razsufolas, mert a hangminoseg fullel hallhatoan romlik, de LP2-ben azaz 2CD az egy MD-n meg mindig gyonyoru hangminoseget lehet elerni, "szalagzaj nelkul"!
Persze az sem mindegy milyen fulhallgatot hasznal az ember. Ha figyelembe vesszuk, hogy jo hangminoseget akarunk, egy walkmantol elvarhato legdinamikusabb basszussal, jo magashangkiemelessel, plusz a kulso zajok minel kisebb merteku beeresztesevel es azt a nem utolso szempontot is figyelembe veve, hogy kenyelmes viselete legyen, minel kisebb es ne essen allandoan ki a fulunkbol akkor az idealis valasztas az en fullhallgatom. Hosszas kereses es sok eves CD walkman hasznalat soran bukkantam ra a SONY egy fulbe benyulo guminyulvanyos fejhallgatojara. Tokeletes hangelmeny, kenyelem, keretnelkuli es akar joggingolasra, sielesre is alkalmas anelkul, hogy egyszer is kiesne a fulunkbol. Tipusszam most nem megy de ha valakit erdekel szivesen megirom.
Hat nagyjabbol ennyit mostanra, csak annyiban kernem segitsegeteket, hogy szeretnek zenei weboldal cimeket megtudni ahonnan a legujabb zeneket lehet letolteni, nem feltetlenul ingyen. Elore is koszi, LIVER3ES