borcsi Creative Commons License 1999.03.12 0 0 121
Szerintem se fog megártani neki ez a kis szünet, legalább visszanyeri a "versenysúlyát"... (Túl sok volt neki szerintem a repi-ebéd :)
Különben, ha már az eladásnál tartunk, roppant izgalmas volt látni, hogy amúgy egész jó fej, normális gyerekek hogyan "menedzseresedtek el", amint bekerültek a microsoft magyarország karmai közé. Mivel akkoriban gyakorlatilag az egész microsoft (a titkárnőket és a gönczit kivéve) a BME Diákközpontjában forgolódó emberkékből állt, úgyhogy volt szerencsém személyesen ismerni majdnem mindenkit. Mivel a Microsoft szépen sorba szipkázta el a jobbfejű embereket (tkp. a haverokat) rögtön lehetett látni, hogy éppen ki került az MS alkalmazásába, ugyanis az rögtön - talán még aznap - vett magának egy Samsonite táskát. Szerintem óriási erőfeszítésbe került nekik, hogy azt a sok egyforma táskát ne cseréljék el folyton. (Még jó, hogy volt rajtuk monogramm :) Aztán később jött a fellengzős stílus, a megveszlek-kilóra-bazeg attitűd, pedig lehet, hogy az adott ürgének az volt a legnagyobb feladata, hogy elvitte mosatni a főnök kocsiját. (Én különben egyetlen napot dolgoztam ott: csirkés szendvicseket hoztam egy közeli büféből - mérnöki munka a javából! :)))) Aztán szépen sorban jöttek a tipikus magyar jáppi-lét állomásai (a rózsaszín zakó-korszaknak asszem mostanra már vége van), személyhívó, majd a mobiltelefon, az állandó éttermi kaja (repi költség) - el is kezdtek hízni mind szépen - ésatöbbi ésatöbbi.
Node a lényeg a lényeg: lehet, hogy RA (um. Szőrös) szerint a microsoft a legjobb cég a világon, de hogy ez a Microsoft Magyarországra nem áll, az tuti...
Előzmény: Törölt nick (120)