Úgy érzem, a téma általánosabb, többeket érint, mint az inkább sportcélúnak tekintett "drukkerkocsma" témák közönsége, tehát egyetértek azzal, hogy e téma itt kerüljön nagyobb megvitatásra, én is itt szólnék hozzá.
Az aláíró íveken az "ellenzem" rovatot én is kerestem, hasonlóképpen többé-kevésbé kellemes beszélgetésbe elegyedtem, mint lentebb, természetesen eredménytelenül, tehát itt is megismétlem, hogy jelen körülmények között Magyarországon NEKEM NEM kell olimpia.
Jóval több, fontosabb helyre kellene költeni a közpénzt, mint ilyen célra, melyet MÉLTÓN nem tudnánk megrendezni, és csupán azért nem kell össznépi leégéstől félni, mert akik az ötletet most hirdetik, szintén jól tudják, hogy mások sem támogatnák Magyarország rendezési szándékát. Így viszont felelőtlenül, számonkérhetetlenül el lehet ismét költeni a közpénből a saját körbe tartozók zsebébe (PR, plakátok, előkészítő utak, tanulmányok, stb.) pár milliárdot!!!
A témáról szerintem jó hozzászólás sorozat olvasható a Figyelőben, pl. Békesi volt pénzügyminiszter cikke igen alaposan elemezte a kérdést, szintén az ellenzők szemszögéből, érvekkel jól alátámasztva.
Tehát IGEN az infrastruktúra fejlesztésre, egészségügyre, oktatásra, stb., mindezt MEG KELL CSINÁLNI az OLIMPIA NÉLKÜL IS!!! DEMAGÓGIA, HOGY AZÉRT KELL NEKÜNK OLIMPIA, MERT ARRA RENDBEHOZZUK AZ UTAKAT MEG A KÖZLEKEDÉST! Márpedig sajnos sokszor ezt hangoztatják.
Jó Ember