csinnnKA Creative Commons License 2002.03.14 0 0 124
Laci!
Köszönöm az elismerést! :-)
Eme "bizonyítás" szempontjából nagy mázli ám, hogy a dátumos géppel készült, mivel Gabi a beállítgatós gépével szintén elég sokat kattintgatott (csodákat vett le ő is). Nekem viszont ahhoz a géphez (pontosabban a sok beállítgatáshoz) nincs türelmem. Szerencsére van egy nagyon jó minőségű (s közel 100e Ft-os) automata gépünk is, zoom-mal, mindennel, ami kell... na, az való a nőnek, aki sitty-sutty + "adjuramteremtőm,de gyorsan"! :-)))
Úgyhogy bevallom, én magam is imádom az apályos naplementés képeket, csak hát -mint mondottam vala, meg mint a HP-omra is felírtam- az szomorított el, hogy a víz alatti felvételek nem adták vissza azt a színbéli gazdagságot, amit láttunk... csupán haloványan érzékelteti, hogy valami ilyesmi volt. :-)
De a sziget-fotók között tényleg fantasztikus különbségek vannak, szerintem nagyon sokat számított a fény, s hogy mikor hogyan sütött a nap, ennek megfelelően milyen színű a víz, mikor zöldestürkiz, mikor kékes és nagyon átlátszó... s hányféle színűek a felhők, meg minden. :-)

Jucua!
Nem izgatásképpen, de ebből az aranyló-naplementésből egy egész sorozat van (na jó, túlzok, ebből csak 2-3, de tény, hogy a netre feltett 3 db naplementés képet csak nagy küszködések árán tudtam kiválasztani a többiek közül).

Maldív talira meg mondjatok valamit... mellesleg a jövő 7 szombat lehet, hogy jó lenne nekünk. (Embör minden 3. napon megkérdi, hogy: "Na, lesz maldív tali?" Nagyon izgatja a fantáziáját, mert nagy fényképezős, imádja a képeket, diákat, videót... Maldívbe meg ugyi egyszerűen beleszerelmesedtünk, szóval erőteljes az érdeklődés részünkről.)

Előzmény: HA-SLN (122)