csinnnKA Creative Commons License 2002.03.11 0 0 107
Hógolyó!
A túrista-szigeteken tök szabadon öltözködhetsz, ill. bármilyen ruhában mászkálhatsz.
Monokini nem engedélyezett, bár ha saját partszakaszod van, ledobhatod a fürdőruci-felsőt, én több félmeztelen csajszit is láttam, holott hivatalosan tiltott a (fél)meztelenkedés.
Az étterembe általában sehol sem engedélyezett a csak fürdőruha... viszont ha a fürdőrucidra felkapsz egy maxi-pólót, máris szalonképes vagy. (A short-rövidpóló szerelés is elfogadott.)
Ha bementek Maléra (vagyis a főváros-szigetre), a mecsetekbe csak fedett vállal és térddel engednek be. Nekünk mákunk volt, mert a shortos fiúknak és miniszoknyás csajoknak ingyen osztogattak "kölcsön-kendőt", amit szoknyaként magadra kellett kötni... de pl. egy ismerősöm mesélte, hogy nekik ugyanezért (vagyis ugyanilyen) kölcsön-kendőkért 1 $-t kellett fizetni (attól függ, mennyire élelmes az ottani idegenvezető).
Szóval az "őslakos" szigetekre szolidabb szerelés illik (ne felejtsd el, ők muzulmánok!), de "otthon", a saját szigeteteken lehet lazábbra is venni a figurát! :-)

Egyébként a szigetedről annyit, hogy elhaladtunk mellette, ugyanis Meeru Full Moon fölött van! Nagyon szép sziget(nek látszott)! ;-)

Néhány hasznos link:
Hasznos információk a szigetről, telefonszámok
Ez pedig a sziget saját honlapja, ha jól láttam!
Keresgélj a neten, én tömérdek infót csipegettem fel innen! ;-)

Előzmény: HóGoLYó (105)