CapitainMorgan Creative Commons License 1999.03.11 0 0 24
Egy biztos, az erettsegi a legutolso hely ahol a tanar kivancsi arra, hogy mit tudsz. De ha benazol akkor magadat es öt egeted le es ha elfogy a türelme visszatapsol. A lenyeg magabiztos legyel.
A matek nekem sem ment, es azzal tisztaban voltam, hogy valamit mindenkeppen ki kell talalnom. Mivel a tanar a masodik felevtöl dogat irat a bizonyiutasokbol, ezert hogy egyaltalan az erettsegiig eljussak elkezdtem minden oran puskazni. Evvegeig szisztematikusan irtam a puskakat. Jo is volt, mert a matek erettsegi elött, nekem nem kellett puskat irogatni. No az összes puskam egylapbol allt, volt 80 darab. Mivel 3 ora a matek volt idöm, egybiztos volt a tetelt letudom irni. Elsö felora csokizabalas, masodik valami kokalas, a eometria az ment, volt is belöle ket feladat, tanarcsere, en kimentem WC-re. Dobtam egy egeszseges Sargat, a zakom egyik zsebeböl attettem a masikba a szükseges puskat, visszamentem es eletem legnyugodtabb puskazasat hajtottam vegre. Kiraly volt!
Az azert hülyeseg, hogy az erettsegire nem kell tanulni, de igenis kell. Az a fontos, hogy tudjal a tetelekröl beszelni.....
Egy VÖDÖRREL kivanok neked! Milyen volt a szalagavato?