Igen, kicsit allergiás vagyok :o(
De megkövetlek. Mikor kettővel korábban megnyomtam az "Ok"-t, már éreztem, hogy kicsit erős volt, amit írtam, úgyhogy megpróbaltam a következő hozzászólásommal tompítani. Szóval igazad van, nem ismerlek és igazából nem is téged akartalak megszólítani. Úgyhogy most bocsánatot kérek tőled is meg "Lord Iffy"-tól is, tényleg nem volt szándékom megsérteni senkit. Sajnos sikerült.
Valójában egy jelenséget akartam pellengérre állítani, és a ti hozzászólásotok volt hozzá a minta. Nyilván nem értünk egyet mindenben, de azért kicsit "bugyuta" felfogásnak tartom, hogy nem fejted ki a véleményedet, nem olvasol vissza, nem vitatkozol, csupán minősítesz. Az "Anélkül, hogy minősíteném, sajnálom, hogy ilyen nyitású topichoz hozzászóltam. mondat első felét már nem nagyon lehet úgy befejezni, hogy az ne tűnjön minősítésnek. Bocs, de kicsit ez is álszenteskedés. Ha meg azt akartad ezzel jelezni, hogy te pesti vagy és tojsz a vidéki 80%-ra, így sem hangzik igazán jól. Gondolom, nem.
Ez az olimpia téma (is) láthatóan felkorbácsolja az indulatokat, ki-ki vérmérséklete szerint reagál rá (vagy nem reagál). Szóval abban egyetértünk, hogy nyugodt hangnemben, egymás sértegetése és minősítgetés nélkül kéne vitázni. De azt azért kéne talán. Szerintem.