marcis Creative Commons License 2002.03.05 0 0 295
Sziasztok!

Köszönöm az infót tisztelt Real Drugs, én hiszek neked csak légyszi áruld már el, HOL találtad meg a nascaron belül, mert szerintem ezt elfelejtették feltenni; a melegítőedzéstől kezdve minden ott van, még a Buschról is, de rajsorrend sehol. Elképesztő. Állj! Todd Bodine pole-járól találtam egy cikket, ott írják, hogy csak Cope nem rajtolt. Na mindegy.

Ugyanott Johnsont favorizálják, milyen jó fej (15., 28., 6.). Ugyan már kit érdekel, hogy Newman jobb nála (7., 14., 4.)?

A Haas-Carter Motorsportnak nincs szponzora, Rockinghamben volt utoljára a Kmart, kétséges, hogy mennek Atlantába (Todd Bodine, Joe Nemechek). Persze biztos ott lesznek valahogy.

Sajnos bobtervező Geoffrey Bodine barátunk csak kb. 10 versenyen lesz idén: Talladega, Daytona, a Brickyard 400, Atlanta, Phoenix, Homestead és talán még egy-két futam.

A versenyek tényleg jók. Kellett a tapasztalat ahhoz, hogy DJ karcolás nélkül megússza azt a kicsúszást. Ezekkel az összefoglalókkal csak az a baj, hogy nagyrészt a sárgákat és a zöldeket látjuk, az igazi three-wide-okat nem. Sokaknak ez is elég hogy megutálják a nascart.

A vasárnapra visszatérve: azzal kezdte, hogy Darrell Waltrip ül a 15-ös kocsiban. De aztán... szerinte '49 óta rendeznek versenyeket a pályán. Még a '74-es utikalauzban is az van, hogy Daytona Beach tengerparti fövenyén autóversenyeket rendeznek. :)
Miért nem lehet elmondani, hogy mi változott tavaly óta (pilótaigazolás...)?
NEM CÉLOM A KOMMENTÁTOR FIKÁZÁSA (még mindig jobb, mint régen, mikor Gyulai szerint Labonte-k között semmilyen rokonság nincs). CSAK AZT SZERETNÉM, HOGY MINDEN AKTUALITÁST MEGTUDJAK A NASCARRÓL. Nagy kérés?

A 'juró'nak meg fontosabb 2 ember, mint 43, ilyen egyszerű.

Előzmény: Real Drugs (293)