Zoli3 Creative Commons License 2002.03.05 0 0 1188
Sziasztok!

Örömömre szolgál, hogy rátaláltam erre a topicra. Igyekeztem végigolvasni az utóbbi párszáz hozzászólást, és látom, itt olyan emberek vannak, akik hasonló cipőben járnak vagy jártak velem.
307 SW -re fáj a fogam.
Elkeserítenek az itt olvasható átadási hercehurcák, mert félek, hogy a júliusi nyaralásra nem tudom Őt is elvinni. Itt ugyan áprilisi megjelenést olvastam, de másoktól hallottam nyár elejét is, ami éppen necces időpont számomra. A kereskedők akikkel beszéltem, semmi konkrétat nem tudnak mondani, csak széttárják karjukat és bíztatnak, hogy érdeklődjek később.
Ha esetleg tud valaki valami érdemit az érkezésről, az írja már meg.
Az SW kiviteléről eddig annyit sikerült kideríteni, -de ez sem biztos- hogy kétféle kivitelben fogják kiadni nálunk: normál 5 üléses kombi és a képeken látható 7 üléses napfénytetővel. Örülnék, ha ezt is megerősítené vagy cáfolná valaki.
Segítsetek motort választani! Vacilálok a 2.0 benzin és a 110 lovas HDI között. (20000km/év)
Ajánljatok Bp.körüli kereskedőt is légyszi.

Köszi a jóságotokat
Zoli3

Tigrislábkarom:
Baromira együtt tudok érezni veled. Kitartás! Meglesz az!

6601:
Nekem jelenleg egy G Astrám van. Utólag szereltettem bele klímát, amihez le kellett szedni az első lökhárítót (meg a komplett szellőző rendszert is kicserélték) Mikor mentem a kocsiért és megáttam pucéran szegényt, megijedtem, hogy mi lesz ebből, de ha tíz perccel később megyek, észre sem veszek semmit az egészből, úgy visszarakták.
Szerintem vágj bele nyugodtan, különben mindíg ott fog motoszkálni a fejedben, hogy kifizetted, de mégsem tudod használni.