Qqccsheló !
Nagyon azé ne térggyünkk el a topikk témájátul jouké?
Szóval Skyfish brother !
>>Milyen lesz az élet a Földön a következő századfordulón?
Ez szerintem nagyban függ attól, hogy sikerül-e a "világmegváltó" alapítványt (amin töröm a buksim 1 ideje és hamarosan el is kezdem) felfuttatni illetve érdembem beindítani. :) De miért is ne sikerülne? Tehát addigra ezen alapítvány jelentős változásokat fog elérni globális szinten a világon tomboló tőke-elcsoportosulás problémájában.
Ha netán mégsem jön össze ez, akkor sejtelmem sincs hogy mi lesz...
>>Kiváncsi lennék rá, hogy szerintetek az UFÓ ügy "megoldódik-e" addigra?
Elképzelhetőnek tartom. De hogy pro vagy kontra, fogalmam sincs. Sejtem, érzem (vagy csak érezni akarom?) hogy vannak földönkívüliek, de nem tartom azt sem kizártnak, hogy kiderül, hogy nincsenek.
>>A másik kérdésem... ha az idegenek egyetlen emberrel szeretnének beszélni,
>>aki képviseli bolygónkat, kit javasolnátok küldöttnek? :-)
Ennek nincs szerintem túl nagy jelentősége, de azért peresze nem ártana valami jófej emberkét, mondjuk Popper Pétert például.
>>És TE elvállalnád a megbízást?
Egyetlen esetben, ha senki más nem akarná, nem merné vállani, valami miatt.
Szia angel80 !
>> A 21. század nem arról fog szólni, hogy az idegenekkel kapcsolatos kérdéseket megválaszolják
>>vagy megvitassák,- azokra a kérdésekre már réges-rég tudják a választ-,
>>Az UFO-kérdést már elfogadta az emberiség bárki bármit mond.
Hmm.. Ebben biztos vagy ?
>>Bár szeretném én is ha az UFO-król alkotott nézetünk megváltozna és elfogadnánk azt a tényt
>>hogy nem vagyunk egyedül,
Milyen bizonyítékokat találtál, amik számodra ténnyé tették ezt ?
>>előttünk is voltak, utánuk is lesznek, de ez nem változat semmin,
Szerintem pedig rengeteg és alapvető változásokat is eredményezhet, ha megtudjuk hogy léteznek és főleg ha kapcsolatba kerülünk velük.
Ha ez a következő évszázadban esetleg bekövetkezne, akkor szerintem alapjaiban változna meg az emberiség sorsa.
Forradalmasítanák energiaipart, a nanotechnológiát, de nem is sorolom tovább, mert szerintem gyakorlatilag minden tudományos területen fejlettebbek nálunk valószínűleg és ezekhez még ha részlegesen is hozzáférne az emberiség, rengeteg probléma szinte pillanatok alatt oldódna meg.
Üdv
Big