Maminti Creative Commons License 1999.03.11 0 0 221
Szia Pipi! Kobold jól van, én annál kevésbé. A tegnapi nap enyhén szólva is kikészített, és a mai sem az az epertorta. Szegény cica épp akkor ébredezett amikor érte mentem. A dokinéni délkor kezdett hozzá műteni, úgyhogy a 8-tól eltöltött 4 óra a dobozban, nem hiszem, hogy nagyon barátságossá tette, pláne nem egy idegen helyen, éhesen... Úgyhogy mikor ki akarták venni a dobozából, nem tetszését a kolléga alkarján fejtette ki, karmai segítségével... De este nagyon nyomorultul nézett ki: kókadt volt, kába, maga alá pisilt, szóval nem éreztem magam kellemesen. De ez piskóta volt ahhoz képest, ami ezek után történt. Ugyanis a másik macs, egyszerűen nem haljandó megismerni. Számára Kobold tökéletesen idegen és így is viselkedik vele. Nem tudom, hogy megváltozott-e a szaga és hogy ez elmúlik-e, de teljesen kétségbe vagyok esve. Ma reggel Kobold már teljesen magához tért, és odament Ariszhoz, aki ismételten morgással, fújással, és üvöltéssel fogadta. Farka olyan volt mint egy vécékefe, füleit teljesen hátrasunyta, lekusshadt; látszott rajta, hogy fél Koboldtól és nem ismeri meg. Az vagy kétszer pofán nyalta, de ez a kicsit nem hatotta meg, és a végén összeverekedtek. A végén el kellett mennem, mert ugye munkanap van, de most ott van az a két macs együtt, és nem tudom, hogy mire fogok hazamenni... Egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni? Na és persze itt a másik kérdés: pár hónap múlva Ariszt viszem el műtétre, mi lesz, ha akkor Kobold nem fogja megismerni? Sokkal nagyobb és erősebb nála...
Előzmény: pipi (220)