ICTUS Creative Commons License 2002.02.28 0 0 672
Hali!
Még nincs végleges eredmény, folynak a tesztek, ezért nem írtam errôl. Ma reggel azonban sikerült valami érdekeset produkálnom. Nincs még kitesztelve, de azért közre adom.
Röviden: szvsz a saját playdisplay konfiguráció okozza a hibát. Még nem volt idôm teljesen kitesztelni, remélem nem járok úgy mint a mobil telefonos bakival. A történet a következô:

A Densionnál kiteszteltek jó pár dolgot, diagnosztikai progit futtatak stb, de semmi komoly anomáliát nem találtak. Ekkor a biztonság kedvéért lecserélték a HW-t, hogy kizárják a kontakthiba és egyéb dolgokat. Mivel nem volt több idôm, úgy váltunk el, hogy tovább tesztelem a dolgot az új HW-ral.

A fagyi megmaradt. Ekkor újabb tesztmódszert javasoltak, aminek hatására több órai folyamatos MyRadio közben sem fagyott le. !!!! Az eredeti \DMP3 dir-t átneveztem és újra telepítettem az 1.16-os managert. Ez csinált új dir.idx-et és csináltam hozzá egy MyRadio-t. Tehát így működött.

Ekkor a Config könyvtárba vissza másoltam a korábbi saját logo, playdisplay és konfig file-jaimat. Beállítottam mindegyiket és hurrá! megint kezdodtek a lefagyások.

Ekkor a saját playdiplay konfigot visszatettem default-ra és azóta még nem fagyott le. (Ez munkahelyi "zaklatott" körülmények miatt nem teljesen releváns)

Tehát lehet próbálgatni ...

Üdv:Ictus

Előzmény: DonLee (671)