tig_ris Creative Commons License 2002.02.28 0 0 22431
Felírok egy fehér Opel Combot, és részben magamat is.

Este 8 óra, Üllőin Petőfi híd felé fordulok ki, következő lámpa piros, megállok. Mögöttem a harmadik lámpától indul a zöldhullám. Fehér régi Opel Combo messziről cikkázva ezerrel kerülgeti a jónépet, minden zöldre váltó lámpánál elsőként tör ki. Gondoltam végetvetek a száguldásának. Én a bal szélső sávban, mellettem senki, jobb oldalon is várja vki a zöldet. Lámpa vált, Combo dönget, közeledik melettem. Elkezdtem én is gyorsítani, a következő lámpánál előttem nem álltak. Combo csak nyomja neki, de már láthatta hogy elém nem tud bejönni. Olyat fékezett, hogy imbolygott egyik vonaltól a másikiig. Ha meglökte volna a lámpánál várót, biztos hogy megállok, és ki is ütögetem a fogait a kormányzárral.Bevágmögém majd utat tör egy másik sávban. Mellém érve még egy k.anyázás, mutogatás, én visszamutogatás.És ez egy 40-es nő volt!
Hüledeztemmagamban hogy mekkora vakmerőség volt részemről szivatni az asszonyt, aki lehet hogy összekeveri nagy vagánykodásban a pedálokat.
Nem is foglalkoztam tovább vele elmélkedtem magamban, majd látom hogy előttem van. Azt a hihetetlen agresszivitást, csak néztem. Tolta a sort, furakodott, de csak nem jutott előre. És megint én jöttem:)) (nem tehetek róla, nem hagyhattam annyiban:)Reflektor, ködlámpa felkapcsol had szóljon! Sűrűn nézett is hátra. Gyorsan kisorolt előlem, hajrá végig a hídon egy 110-et. De csak megint mellette voltam a híd végénél a tömörülésben. Próbált kivágódni, akkor értem mellé, átnéztem, és egy hátraintegetéssel jeleztem, hogy csak szépen mögém mehet...
Végül lement a lejárón.