Abakumov Creative Commons License 2002.02.26 0 0 42
Kedves K. Trout!

Azért nem lehet a Kende-jelenségről indulatok nélkül szólni, mert firkálmányát ilyen topicnyitókhoz használják föl nagyon aljas bértollnokok:

"ungi válasz erre | adatok | e-mail 2002-02-26 13:10:33 (0)

A Kende könyvben olvasom, hogy Fodorra, akinek felesége van Kövérék és rbánék elkezdték terjeszteni, egy házfalra ki is írták, hogy meleg, azért, hogy Szájerről eltereljék a gyanút. Mert őt indították választmányi elnöknek Fodorral szemben. Mit tudtok erről?"

Ilyen firkálmányt csak erre lehet fölhasználni, ez eddig még oké is. Csakhogy: kendepéter firkálmányának a választási kampány indulására időzített bemutatóján díszvendég a választási kampány eldurvulásán rinyáló Kovács László, kendepéter díszvendég a szocik kongresszusán, kendepéter vidéki és pesti haknijait az adott körzet szoci-jelöltjei szervezik, satöbbi, satöbbi.

És igazándiból ez az, ami indulatokat kelt. Hogy Magyarország második politikai ereje csak erre képes, és van pofája ezt nyíltan fölvállalni.

Tudod, rossz pillanataimban attólk rettegek: a szocik kultuszminiszterjelöltjét kendepéternek fogják hívni. És ez iszonyú gáz. Nemcsak a szociknak - az országnak.

Előzmény: K.Trout (2)