lakos Creative Commons License 2002.02.26 0 0 14
Lehet kapni, én pl, Debrecenben vettem egyet most szombaton, és volt még jó pár db kitéve a polcra, nem csak ott más üzletekben is. Bár lehet, hogy ez már az utánnyomás.
Még az elején tartok csak, valahogy úgy vagyok vele, hogyha az ember lehámozza róla az egyértelmű, nyilvánvaló rosszindulatot, meg a hangulati elemeket, akkor azért megtudhat néhány érdekes dolgot, a 80-as évekbeli egyetemi, szakkolégiumi dolgokról, ami valszeg igaz is. Ami tényleg zavaró benne, hogy legtöbbször követhetetlen, hogy amit ír azt most éppen idézi valakitől, valaki más mondja, vagy csak ő írja a saját mondatataival, hogy hallotta valakitől. A források sincsenek nagyon megjelölve. Történeteket mesél a kollégiumi évekről, a Fidesz alakulásáról de abszolút követhetetlen, hogy ezeket ő most honnan veszi, ki mesélte stb.
A múlt heti Lovas - Kende vita borzalmas volt, egyik fél sem lett szimpatikusabb utána. A poén az volt, hogy egyik sem olvasta a másik dolgait, még a riporter sem. Mért nem veszi senki a fáradtságot, hogy valamit elolvasson mielőtt véleményt mond? Én azért olvasom el, mert zavar, hogy olyasmivel van tele a média, amit nem ismerek. A véleményemet nem hiszem, hogy befolyásolja bármiben is, egyszerűen csak érdekel.
Előzmény: DEIGEN (8)