HDIowner Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1088
CA!

Felhívtam a Peugeot Hungáriát az elektromos problémámmal. A pasi igazából nem nagyon tudott mit mondani. Először elkezdte, hogy ilyen még nem nagyon fordult elő, de néhány perc után beismerte, hogy hallotak már róla, de csak kevés esetben. A pozitív dolog az, hogy mindig ilyen egy másodperces, reset jellegűen fordult elő másoknál is.

Fogalmuk sincs, hogy mitől van. Azt javasolta, hogy valami új keret szoftver elérhető a vezérlőhöz, azt kellene feltölteni, de hogy megoldja-e a problémát vagy sem azt nem tudja.

Rákérdeztem a termosztátra is, de egy kicsit össze vissza beszélt a pasas. Elkezde, hogy a HDI keveset fűt, ezért alacsony a hűtővíz hömérséklete. Mondom neki, hogy ez OK, de a termosztát kinyit 80 foknál ezért nem melegszik tovább. Erre, azt mondja, hogy azért nyit a termosztát 80 fokon, mert egyébként 90 fokon nyitott termosztátnál nem tudná tartani a motor a hőmérsékletet és akkor nem lenne fűtés az autóban. (Azt állította, hogy zárt termosztátnál, nincs fűtés) Szerintem a pasinál ezen a téren teljes volt a sötétség. Nem is tudtam vele zöld ágra vergődni.


Előzmény: CommandAir (1063)