morvaiz Creative Commons License 2002.02.25 0 0 137
Hali.

Beázás ügyben a tetöablak a hunyó illetve annak van egy vizelvezetöje a tetö alatt ami az "A" oszlopbon keresztül valahugy lekerül az autó alá. Na ennek a csöve lazult szét és nem le hanem becsöpögött az a autóba.
Kédeztem ugye rendesen összerekták. Válasz: összepatentolták,összeregasztották, meg összezsugorfoliázták. Kitakaritották, 1 napig száritották.
Részemröl letudva.

Hátsó "beázás".
Nem találtak semmit,pedig átáztatták az autót. Ugyhogy csak a lecspodott pa´ ra lehet. Ezt alatámasztja az, hogy csak a pótkerék acélfelnije volt nedves minden más tök száraz. éjjel garás aztán hirtelen ki a 3 fokba,fütés be. Az már 2 perc után nyomja a meleget. Ugyhogy ez is logikus magyarázat.
Neketek ugye könnyüfém a potkerék ?

Na szoval tegnap visszakaptam végre a sajátomat.
És most már megkérdöjelezerm azt az állitásomat hogy a v6 jobban megy.Direkt ugy vezettem mint azt, és bizony meglátszik a nyomatékkülönbség.
Ugyhogy nemtudom.
A dizel sokkal sokkal hamarabb bemelegszik, ez a segédfütésnek tudható be.
eleinte engem is zavart, hogy a v6 5500 körül vált, de nem éreztem rajta, hogy ez megviselné ugyhogy nem kell vele foglalkozni. olyan szépen suhantam vele tegnap az enyémért 213 km/h-val. Itt már nagyon hallottam az ablaktörlö kontra szél összecsapás zaját.
Egyedül a sebességfüggö szervot sajnálom a v6-ból.Nemtom a 2.2 benzines milyen de azthiszem az is fordulatfüggö szervozásu, ezt hülyeségnek tartom.

Leatam a csereautó kulcsát, mondom megnézik mennyit mentem vele vagy valam. Á. Hova állitotam ? Ennyi. Amikor ott voltam mindig megkérdezték a szerelök, hogy beülhetneke e az autóba,kiálltak,beálltak,ajtót nyitottak, minden szart megcsináltak, még a gumiszönyeget is szépen perecizen kilyukasztották a hálonak. stb. Na igen a kiszolgálás.
Azt nem állitom,hogy csak a Peugeotnál van ilyen, de azt nem tudom magyarországon hogy van ez. Mondjuk ha trehlerrel hozzák az embernek a csereautót akkor ott sincs már gond.
Tegnap este felhivtott a Peugeot Deutschland és közvéleményt kutatot vagy 25 percen keresztül. Talán 3 kérdésre voltam kénytelen a "nagyon elégedett"-töl eltérö választ adni.

Üdv.