Lord Iffy Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1
Roudi, ne mondj neki ilyet. nem lehetetlen.:O)))

itt van iffy_a profizmus a témában.:O)))) elmesélem én hogy müveltem, bár ez inkább kutyafüggő dolog. mennyire tanulékony és értelmes.
ne hidd el, hogy csak akkor lehet ha pont épp sz.rik. ez sem igaz.:O))
na kérlek szépen én igy müveltem:
adott a kertünk. ennek egyik negyedét kijelöltem az ebeknek. mikor nem jó helyen landolt a kaka, gyülést hivtam össze. nem túl brutálisan meg kell mutatni nekik, és ékes kiabálás közepette elmagyarázni hogy márpedig az nem jó helyen van ott. ezekután fogod a lapátot plussz egy bot, és szemük láttára elcipeled a megfelelő helyre és ott leparkiroztatod.:O)))
namármost ha okosak a kommodor64-ek, akkor pár hét alatt rájönnek hogy mi a téma. én ugyanigy voltam velük. ugyebár mindig akkor sz.rtak, mikor én dolgoztam, ergo nem lehetett azonnal fegyelmezni. baromság hogy ha később szidod le őket, nemtudják miről van szó! igenis tudják.

mindenesetre ne úgy képzeld el, hogy ezekután egymásra fogják pupozni a kupacokat. nállunk az e célra kijelölt terület minimum 100 nm2.
talán két-háromhavonta ha 1x eltévednek. de akkor is csak azért, ha véletlen nem lett összeszedve az előző termés és ők túlzsúfoltnak itélik a helyet meg. ilyenkor már le sem szidom őket.:O)))

olyanszintre fejlesztették ezen üritő_kultúrájukat, hogy már bosszúállás céljából is kihasználják.:oDDDD ez halál komoly. a jómultkor egyszer átvágtam az egyiket, a csalogatáshoz használt kenyérkét a végén csak nem adtam neki oda. meg is bosszulta. érthetően és jólirányzottan. az ÉN kocsim helyére pottyantott egy jó nagyot.:O)))

szal a lényeg, hogy leszidod. ha épp sikerül elkapni eset közben (bár ez reménytelen ha nem laktok ott...) akkor cibáld oda a megengedett helyre. ha meg épp ott kakkant, ahol kéne, akkor minden szuper, egy jólirányzott dicsérettel biztatjuk őket.:O))