Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 125
"Ezenfelül mi az ami pluszt hoz nekünk, hogy van ?
Szerintem ugyanis ettől nem lesz senki sem kultúráltabb, sem jobb magyar !"

Ez annyira rossz kérdés, hogy nem is érdemes válaszolni rá. Ha Te úgy érzed, hogy Neked nem ad semmi pluszt, az a magánvéleményed. Ez nem fogalmazahtó meg így, az egész megközelítésed rossz. Ezért sem működik a piaci helyzet e téren. Attól, csak attól, hogy van Nemzeti Színház, még tényleg nem lesz senki sem jobb magyar. Ámde, ha arra gondolok, hogy miért jó magyarnak lenni, és ha egy belső erő kell, hogy ápoljam a saját kultúrámat, akkor igenis nagyon fontos egy Nemzeti Színház. Többek között, mert perzse sokminden más is. Namármost, nekem, meg még sok másnak ez fontos. Ha Neked nem, az egy dolog. De tudd, hogy másoknak igen, és ezzel a kérdés le van rendezve.

A Spektrum az HBO "fiókcsatornája", egy tudományos ismeretterjesztő program, a lazábbik fajtából, azt azért mondjuk el.
A National Geographic sem a hagyományos kereskedelmi csatorna. Azt nem tudom, ki pénzeli, de gyanítom, hogy azt is valamiféle keresztfinanszírozással oldják meg, azaz van egy bulvármédium, ami eltartja az igényest.