kzs1974 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 50
Na, szóval tegnap voltam.

Marha rendes volt a doki! Igaz, nem kaptam érzéstelenítőt, de kibírható volt.
És végre minden szemölcsöt leégetett rólam!
Igaz, a szemölcs esetén ez nem végleges megoldás, mert vírus okozza, és évente 1x el kell majd mennem "irtásra", mert vhol ugyis mindig elő fog jönni a testemen. De sebaj. Végre jó kezekben voltam.

Más: nekem is van 1 anyajegyem (vagy pigmentfolt v. akármi) elég kényes helyen (hónalj), és sajnos az utóbbi időben elkezdett nőni. :o(
Megbeszéltem a dokival, kis bemetszéssel eltávolítható.
Azt nem ő csinálja majd, hanem beutal egy sebész kollégájához. A beutalóért majd a rendelőbe kell mennem, aminek a címét megadtam.
Ez kb 3 hét múlva lesz majd esedékes.

Szerintem érdemes elmenni Molnárhoz, mert nagyon rendes. Nem kapkodott, nem sietett, megnézett minden gyanúsnak tűnő kinövést. Sőt, amikor elvileg befejezte volna az egész műveletet, és öltöztem, akkor jutott eszembe, hogy a hátamon is volt 1 pigmentfolt, és azt is megnézte szó nélkül.

(Az általam említett drnő ezért külön időpontra behívott volna, és csak azért kellett volna kifizetnem 6000 Ft-ot, hogy megnézze - tavaly sajna eljátszotta ezt velem)
Ja, és a doktornő tavaly ugyanezzel a technikával (égetéssel) szedte le rólam a szemölcsöket. Csak épp az ő munkájának eredményeként hetekig borsónyi varrak voltak az arcomon, ill. minden szemölcs helyén. Most pedig nem is látszik szinte semmi.....Ennyi a különbség....

Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom Dr. Molnár Lászlót, bármilyen bőrgyógyászati problémája van!

Előzmény: csingiling (49)