TM_ Creative Commons License 2002.02.19 0 0 2674
Üdv minden Pipásnak !

ZSOLEV: Szerintem próbálkozz Gallwitz úrnál, ő biztosan tud segíteni. Egyébként hasonló kérdést tett fel anno Aratoi pipatárs is a 742. -ik hozzászólásban, majd ettől kezdve egész sokáig tartott a téma alapos átbeszélése. Mindenképp javaslom ezen részek ismételt átolvasását.

jahno: felháborító, hogy már mindenki spammelhet itt össze - vissza ! :-)))))))))
Egyébként milyen típusúak, gyártmányúak, honnan érkeztek ?

Öregkalóz: ha van kedved/lehetőséged, gyere el te is a talira.

JarJarBinks: rövidíthetünk JJB -nek ?
Igen, ezt az idézetet így kell értened. Ugyanis tudomásul kell vennünk, hogy a cigarettába töltött dohány sokkal rosszabb minőségű, mint a pipadohány.
Egy jól kiégetett pipából helyes módszerrel történő pipázás sokkal kevésbé káros, mint a cigerettázás.

Car-Qi: izgatottan várjuk a történetet !

Gagesz: hmm, mindenesetre a talira gyere el, és hozzál magaddal néhány darabot, mert nagyon érdekel, hogy milyen lehet.
A talik pedig (sajnos) nem hetente vannak. Pontosabban: gyakrabban van néhány kisebb összejövetel, de ilyen nagyobb tali ritkábban van.
Olyan kifogást pedig nem igazán fogadunk el, hogy azért nem jövök, mert én messze lakok. :-))))))))
A topik tagjai közül nem mindenki pesti, sőt ! Én például Békéscsabán lakom, de van komáromi, ill. pécsi pipatárs is. Nem beszélve Zeinstein barátunkról, aki egyenesen Szlovákiából érkezik.

Üdv:
TM_