marcis Creative Commons License 2002.02.18 0 0 276
Hááát, gratula Ward Burtonnek, meg a Dodgenak is. Marlin jól megszívta, a 3. Daytona 500-át nyerhette volna meg. Robinson meg 24 :), jó tudom, ott az a nagy baleset 18 autóval. Martin meg ezek után 6., bíztató.

Nascar94, nem tudom milyen szabályra vagy kíváncsi, de bármi legyen is az, ALEX6 biztos tudja rá a választ. A Fordok gyengélkedése az edzésen a gyengébb superspeedway-csomaguknak volt köszönhető, ezek a bizonyos lemezkék ugye (egy életre megtanultam :) ). A futam előtt ment a huza-vona, a Fordok túl lassúak voltak, ezért a hátsó spoiler nagyságát fokozatosan kisebbítették, végül 5 3/4 collban határozták meg, míg a Dodgenál és a Chevynél 6 1/4, a Pontiacnál 6 1/2 coll maradt ez az érték.

Tegnap azon gondolkodtam, hogy kinek fogok szurkolni. Napra pontosan 1 éve nincs Earnhardt, most már Marcisnak is vége, bár állítólag a 71-es autó év közben föltűnik még, gondolom a másik nagy öreg Dick Trickle-lel vagy talán Kerry Earnhardttal. Két név merült fel rögtön: Geoff(rey) Bodine, aki utolsó /18./ győzelmét még '96-ban Watkins Glenben aratta, és Elliott Sadler, erre tessék: majdnem megnyerik a Daytona 500-at.

Nem is olyan jók a Chevyk, lásd Marcist, aki 80 kör után füstölgött el. Szerintem kemény évnek nézünk elébe. :/

Fare thee well Marcis!!! ...and good fishing! :D