Sveriges fana Creative Commons License 2002.02.18 0 0 4028
Jatelleg. Mesélte is ZW. csak elfelejtettem. Bocs a késői reakcióért. de eléggé pörög itt az élet, xal csak egy oldal után tudok válaxolni (hmmm. ez a mondat még tetszeni fog fmsah2-nek is:)))

amúgy meg azért írtam millió és egy szmájlit, hogy értsd, csak ironizálok. Az volt benne a poén, hogy azt mondom, hogy nincsenek előítéleteim, és mégis egy előítéletekkel teli mondatban írom le kinézetedet. Xal nem komcsiból mondtam, de hamár megkérdezted, hadd válaxoljak:
Varezolás= cd írás, quake-ezés, és mindenfajta őrült számítógépes játékkal való időeltöltés, illetve a számítógép hardwareösszetevőinek legapróbb mélységekig történő megismerése. Ez az, amivel a mai tizenéves korosztály tölti xabadidejét, ahelyett, hogy eljárnának kocsmázni:))
14mínuszos= tizennégy év alatti, gyerekes kinézetű.

Nahátennyi.
Azt viszont akkor nem érted, miért írtad azt, hogy mondanivaló nélül xart sem ér az egész. Axittem te ilyen tekerőspárti vagy (vagypedig különböző értelemben használjuk a szavakat. Én Úgy mondanám, "érzelmi öltése van a zenének", sogenannte "feelingje".Ha te ezt mondanivalónak hívod, akkor ugyanarról beszélünk, ha nem akkor nem. Remélem érthetően fogalmazok...)

Másfelől ha előbb bemutatkozol, rengeteg atrocitástól megkímélhetted volna magadat, legalábbis részemről :))
GG

Előzmény: Kramertom (3955)